Дожимні компресорні станції

Механічні вироби для трубопроводів

АДСОРБЕР (ФІЛЬТР ОСУШУВАЧ ГАЗУ)

Тип виробу  FDHG.
Адсорбер (фільтр осушувач газу) призначений для очищення природного газу від крапельних домішок (вологи, вуглеводнів тощо), шляхом осушення його шаром синтетичного цеоліту або силікагелю.
Входять до складу блоків осушки та підготовки газу у відповідності до вимог для його підготовки до транспортування магістральними газопроводами або споживання. Також використовуються для осушення імпульсного газу на газових станціях.
Робочий тиск  — від 0,1 до 16,0 МПа
Температура регенерації до 4000С
Діаметр трубопроводу від 10 до 700 мм.
В конструкції мається люк-лаз для обслуговування посудини.
Пофарбований або попередньо утеплений та окожушений (оцинковка) зовні. Можливо внутрішнє утеплення всередині посудини (футерування) для уникнення нагріву металу.
Можлива поставка рамного виконання, з обв’язкою вхідною/вихідною/регенераційною запірною арматурою, комплектом КВП та САК, для автоматичного керування потоками осушаємого та регенеруємого газу, поворотним механізмом кришки адсорбера та площадкою обслуговування (для легкості та зручності заміни адсорберу).
Можлива розробка проекту, монтаж, наладка та пуск на об’єкті.

Проглянути паспорт/формуляр

сторінка в розробці

Мы внедряем систему автоматического управления и замеров газосборочного пунтка станции подземного хранения газа (ГСП СПХГ)

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]