Дожимні компресорні станції

Механічні вироби для трубопроводів

БЛОК ПОДАЧІ ІНГІБІТОРА (МЕТАНОЛ, ПАВ ТОЩО)

 

Тип виробу  ВР-М.
Блок подачі інгібітора (метанол, ПАВ тощо) призначений для автоматичної подачі агресивних та не агресивних рідин під тиском в діючі трубопроводи з робочим тиском до 16,0 МПа, з обв’язкою КВП та обліком, запірною арматурою та насосами, системою збору рідин.
Можлива поставка в комплекті з ємністю приймання (з автоцистерни) та зберігання рідин (інгібітору), обв’язаною КВП та запірною арматурою, площадками обслуговування, під керування існуючими на промислі системами АСУ ТП.
Можлива поставка в комплекті з АСК, для автоматичної роботи насосів-дозаторів, контролю параметрів безпеки, розрахунковим обрахунком обсягів поданої рідини по кожному трубопроводу, архівом даних та подій, візуалізацією роботи системи на РКД шафи та моніторі оператора.
Блок попередньо випробуваний та пофарбований, оснащений кабельними каналами для прокладання кабелів або з прокладеними кабельними з’єднаннями.
Робочий вхідний тиск — до 16,0 МПа.
Продуктивність, діаметри приєднань, обсяг ємності, ступень автоматизації – погоджуються с замовником в індивідуальному Технічному завданні.
Можлива розробка проекту з погодженнями, монтаж, пуск на об’єкті з навчанням персоналу.

Проглянути паспорт/формуляр

сторінка в розробці

Мы внедряем систему автоматического управления и замеров газосборочного пунтка станции подземного хранения газа (ГСП СПХГ)

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]