Газові розподільчі станції

Дожимні компресорні станції

ГАЗОРОЗПОДІЛЬЧА СТАНЦІЯ (ГРС)

Тип виробу ВР-ГРС.
Газорозподільча станція (ГРС) призначена для забезпечення газом промислових, комунальних, побутових, підприємств і населення. Забезпечує очищення природнього газу від механічних домішок і рідини, підігрів газу для уникнення гідратоутворень, редукування (зниження) тиску газу до заданої величини з підтриманням точністю +\-1%, комерційне вимірювання кількості газу поданого споживачам (при необхідності потокове вимірювання фізико-хімічних показників газу: волога, склад, калорійність), автоматичної одоризації газу, автоматичного керування ГРС та систем безпеки роботи ГРС (загазованість, телеметрія, охоронна та пожежна сигналізація, пожежогасіння). Забезпечення сталого енергоживлення завдяки АВР та газогенератору з системами АКБ для слаботочних систем.
Постачаються в блочному виконанні розділені за технологічними блоками, пофарбовані, попередньо випробувані. Укомплектовані КВП та за вимогою АСУ ТП для автоматичного керування станцією з дистанційним управлінням та архівом даних.
Забезпечені системою опалення, вентиляції та при потребі кондиціонування.
Робочий вхідний тиск — від 0,1 до 16,0 МПа.
Робочий вихідний тиск – налаштовується від 0,1 до 1,5 МПа.
Ниток редукування (вихід з ГРС) до 4.
Діаметр підключення від 50 до 700 мм.
Можливо розробити проект, монтаж, наладку та пуск в експлуатацію в автоматичному режимі.
Можливо збирання ГРС в існуючих приміщеннях Замовника (реконструкція існуючої ГРС).

сторінка в розробці
сторінка в розробці
сторінка в розробці

Мы внедряем систему автоматического управления и замеров газосборочного пунтка станции подземного хранения газа (ГСП СПХГ)

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]