Дожимні компресорні станції

Механічні вироби для трубопроводів

БЛОК МОНІТОРИНГУ ТА ДОЗАЦІЇ ІНГІБІТОРУ СВЕРДЛОВИНИ

 Тип виробу  TG-WELL.
Блок моніторингу та дозації інгібітору свердловини призначений для автоматичного вимірювання фізичних параметрів свердловини та автоматичного дозування інгібітору, з незалежними джерелами живлення (сонячна енергія) та системою безпеки і передачі даних (GSM, Супутник, Направлений WIFI тощо).
Можливо дистанційне керування запірною арматурою на свердловині, для проведення необхідних технологічних дій з свердловиною (продувка, нагнітання, гідроудари тощо).
При відсутності інгібіторопроводу або необхідності його заміни, рекомендовано використання Блочно-модульної станції дозування інгібітору TG-WELL, яка за вартістю буде дорожче за будівництво нового інгібіторопроводу, але буде мати місцеву підземну ємність зберігання інгібітору з автоматичним дозуванням інгібітору, або примусовою за дистанційною командою оператора з промислу за даними параметрів свердловини (тиск та температура шлейфу та затрубного простору тощо).
Можлива поставка накладного або вбудованого пристрою технологічного обліку маси видобування сировини зі свердловини. При використанні місцевого сепаратора першої ступені, можливо приведення обліку видобутку майже до товарного показника, для більш чіткого розуміння ефективності роботи свердловини.
До складу блоку входить блискавкозахист та заземлення. Для уникнення вандалізму, розроблена конфігурація підземного бункеру розміщення обладнання.
Для збільшення продуктивності свердловини, можливо використання місцевого газового гирлового компресора в комплекті з вище переліченими системами та обладнання.
Блок попередньо випробуваний та пофарбований, оснащений кабельними каналами з відповідними кабелями та з’єднаннями.
Робочий тиск — до 25,0 МПа.
Дальність радіоканалу (місця де відсутнє GSM та супутникове покриття) – до 3 км.
Можлива розробка проекту з погодженнями, монтаж, пуск на об’єкті з навчанням персоналу.
 
 

Проглянути паспорт/формуляр

сторінка в розробці

Мы внедряем систему автоматического управления и замеров газосборочного пунтка станции подземного хранения газа (ГСП СПХГ)

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]