Дожимні компресорні станції

Механічні вироби для трубопроводів

ШАФА АВТОМАТИЧНОЇ СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ (АСК)
ВУЗЛОМ РЕДУКУВАННЯ ГАЗУ

Тип виробу TG-BP.
Шафа АСК вузлом редукування виготовляється згідно з технічним завданням замовника.
Шафа призначення для контролю технологічного процесу редукування та у разі порушення режиму редукування газу здійснює автоматичне переключення резервної нитки редукування з місцевим або дистанційним оповіщення персоналу та диспетчера про аварійну ситуацію.
Виробляється на базі сучасних апаратних засобах автоматизації (Siemens, Schneider) та може бути адаптована під технічне завдання Замовника.
При необхідності можливий монтаж, наладка, пуск та навчання експлуатуючого персоналу.
Шафа будується як на базі промислових програмно-логічних контролерах з рідко-кристалевим дисплеєм для повнофункціональної системи керування вузлом редукування (архів подій та параметрів, дистанційна зміна уставок спрацювань та підтримки параметру, передача даних на верхній рівень АСУ ТП, сигналізація, візуалізація), так і на базі спрощених релейних систем з функціями світло-звукової сигналізації та місцевими кнопками переключення (запірної арматури), для зниження вартості, що регулюється замовником в опитувальному листі.

сторінка в розробці
сторінка в розробці
сторінка в розробці
сторінка в розробці

Мы внедряем систему автоматического управления и замеров газосборочного пунтка станции подземного хранения газа (ГСП СПХГ)

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]