Дожимні компресорні станції

Обладнання тепло генеруюче

Механічні вироби для трубопроводів

БЛОЧНО-МОДУЛЬНА КОТЕЛЬНА
(ГАЗОВА, ЕЛЕКТРИЧНА)

Тип виробу RTK.
Блочно-модульна котельна (газова, електрична) призначена для автоматичного вироблення, обліку та подачі теплової енергії (опалення та ГВЗ) споживачу, з хімводопідготовкою, системою газозабезпечення, обліком палива, води та електрики, шафою електрики, шафою автоматики (каскадне керування, підтримка температурного балансу, архів параметрів (тиск, температура, проток, споживання, рівень, спрацювання, аварії), передача даних на АРМ оператора), системами безпеки (загазованість, пожежна та охоронна сигналізації, димовидалення – при потребі), освітлення, опалення та вентиляції.
Тип опалювальних пристроїв погоджується с замовником (газові конденсаційні або турбінні або жаротрубні котли, електричні котли з тепловими насосами повітря-вода, сонячна енергія).
При використанні теплообмінників, можливо використання вторинної теплової енергії та перетворення її в теплову енергію для опалення та ГВЗ.
Робочий тиск — до 1,6 МПа.
Діаметр підключення від 20 до 500 мм.
Продуктивність – до 20 000 МВт.
Вихідних колекторів на споживачів – до 116 окремих виходів, з окремим регулюванням споживання за обсягами або температурою по кожному виходу.
Виготовляється за опитувальним листом замовника (можливий виїзд фахівців для спільного складання Опитувального листа за побажаннями замовника)
При необхідності можливо виконати проект, монтаж, наладку та навчання експлуатації.

сторінка в розробці
сторінка в розробці
сторінка в розробці
сторінка в розробці

Мы внедряем систему автоматического управления и замеров газосборочного пунтка станции подземного хранения газа (ГСП СПХГ)

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]