Дожимні компресорні станції

Механічні вироби для трубопроводів

СЕПАРАТОР ГАЗУ (ДВОФАЗНИЙ РОЗДІЛЮВАЧ)

Тип виробу C-G.
Сепаратор газу (двофазний розділювач) призначений для сепарації природного газу (видалення води та тяжких фракцій вуглеводнів, як на першій ступені сепарації, так і технології осушки та підготовки газу).
Для автоматичного зливу конденсату, передбачений рівнемір та керований клапан дренажний, що дозволяє в автоматичному режимі забезпечити стале функціонування сепаратору.
Робочий тиск — від 0,1 до 16,0 МПа
Діаметр приєднувального трубопроводу від 25 до 700 мм.
Пофарбований або попередньо утеплений та окожушений (оцинковка). При необхідності оснащений системами електрообігріву дренажної частини сепаратору або з використання внутрішнього теплообмінника для подачі теплоносія з ціллю обігріву відсіку конденсатоприймання.
Можлива комплектація поворотним механізмом кришки сепаратора та площадки обслуговування (для легкості та зручності обслуговування сепаратора).
Можлива поставка сепаратору на рамі з обв’язкою вхідною/вихідною/байпасною запірною арматурою, проміжною дренажною ємністю та шафою керування та архіву подій.
Робочі температури – від -30°С до 400°С;
При необхідності можливо виконати проект, монтаж, наладку та навчання експлуатації.

Проглянути паспорт/формуляр

сторінка в розробці

Мы внедряем систему автоматического управления и замеров газосборочного пунтка станции подземного хранения газа (ГСП СПХГ)

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]