Дожимні компресорні станції

Обладнання тепло генеруюче

Механічні вироби для трубопроводів

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ТЕПЛОВИЙ ПУНКТ

 

 

Тип виробу RTK-IТП.
Індивідуальний тепловий пункт призначений для автоматичного регулювання подачі теплової енергії споживачу, від централізованих мереж теплопостачання, з обліком теплової енергії та автоматичною підтримкою заданих температур та тиску в мережі споживача, для оптимізації витрат споживача та збереження теплової енергії за автоматичним регулюванням теплового балансу відбору теплової енергії.
Можлива конфігурація відбору теплової енергії від системи опалення на систему гарячого водозабезпечення, що дає значне зниження вартості ГВЗ для споживачів. Можливо використання альтернативних джерел догріву для ГВЗ та опалення, при відсутності необхідних температур від централізованих постачальників теплової енергії. Догрів забезпечують сучасні енергоефективні пристрої (тепловий насос повітря-вода, сонячна енергія, газові котли тощо).
Робочий тиск — до 1,6 МПа.
Діаметр підключення від 15 до 500 мм.
Продуктивність – до 20 000 МВт.
Вихідних колекторів на споживачів – до 116 окремих виходів, з окремим регулюванням споживання за обсягами або температурою по кожному виходу (можливо з окремим обліком).
При необхідності можливо виконати проект, монтаж, наладку та навчання експлуатації.

сторінка в розробці
сторінка в розробці
сторінка в розробці
сторінка в розробці

Мы внедряем систему автоматического управления и замеров газосборочного пунтка станции подземного хранения газа (ГСП СПХГ)

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]